Selecteer een pagina

Geef je merk kleur met

Pakket Zilver.

 Met het pakket zilver heb je een professionele website. Wij faciliteren webhosting inclusief domeinnaam. Het zilveren pakket bevat een website met 4 pagina’s. De website is voorzien van een complete huisstijl. De gebruikte kleuren zijn een eenheid en dit zorgt voor een betrouwbare uitstraling. Verder beschik je over 3 revisies, webmail en een Whatsapp Widget. Op deze pagina vind je aanvullende informatie over deze kenmerken. We gaan voor een gave website. Zo schoon als zilver.

3 revisies

Nadat jouw website is opgeleverd heb je de mogelijkheid tot 3 revisies. Dit zijn kleine aanpassingen aan het besproken ontwerp die je wilt aanpassen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk extra foto’s toe te voegen. Zodra er een akkoord is voor de status van de website, komen de revisies te vervallen. 

Webmail

Binnen dit pakket ben je voorzien van een mailbox met info@jedomeinnaam.nl. Hiermee straalt jouw merk professionaliteit uit. Maak je al gebruik van een mailbox voor je bedrijf (bijvoorbeeld Gmail of Outlook) dan kunnen we dit voor je koppelen. 

Whatsapp Widget

Dit is een chat venster op je website. Met onze Whatsapp Widget geef je je klanten de mogelijkheid om via WhatsApp contact met je op te nemen. Handig voor jou, want het gesprek blijft staan waardoor je ook later kunt reageren. Zelfs zijn er regels en automatisering in te stellen. Probeer het maar eens rechts onderin.

Complete huisstijl

Heb je nog niet echt nagedacht over een huisstijl of kleurstelling of wil je dit juist vernieuwen? Dan is dit pakket zeer geschikt. Wij zullen aan de hand van jouw richtlijnen een huisstijl en logo ontwerpen. We zorgen hierbij voor een passend ontwerp en zullen hierbij ook voorstellen doen. Je hebt dus uiteraard nog steeds invloed maar wel lekker om uit te besteden.

Meer kleur geven?

Heb je jouw lievelingskleur nog niet gevonden? Vind je de inhoud van dit pakket al heel veelbelovend maar wil je toch nog een stapje verder gaan? Dat kan!

Over Mouw Webdesign

Wij creëren snel en betaalbaar websites voor kleine en grotere ondernemingen, maar ook voor de eenmanszaak, ZZP’er en hobbyist.
We verzorgen de huisstijl netjes en indien nodig kunnen we deze ook helemaal voor je ontwerpen inclusief je logo. Laat je verrassen.

+316 30 80 05 15

info@mouwwebdesign.nl