Selecteer een pagina

Geef je merk kleur met

Pakket Brons.

Een WordPress website laten maken?
Met het pakket brons heb je de basis om een stabiele website. Wij faciliteren webhosting inclusief domeinnaam. Het bronzen pakket bevat een website met 3 pagina’s. De website is voorzien van een strakke lay-out, gebaseerd op de aanwezige kleurstelling en huisstijl. Verder beschik je over 2 revisies, webmail en een Whatsapp Chat venster. We zullen je op deze pagina uitleggen wat dit precies inhoudt. We gaan voor een gave website.
In brons gegoten.

2 revisies

Na het eerste voorstel van je website beschik je over 2 revisies. Een revisie houdt een wijziging in, in het ontwerp dan tot dan toe gecommuniceerd is. Na onderling akkoord van de oplevering van de website, komen de revisies te vervallen. 

Webmail

Binnen dit pakket ben je voorzien van een mailbox met info@jedomeinnaam.nlNaast kleur krijgt je merk hiermee ook een professionele uitstraling.  Maak je al gebruik van een mailbox voor je bedrijf (bijvoorbeeld via Gmail of Outlook), dan zullen we dit voor je koppelen. 

Whatsapp Widget

Dit is een chat venster op je website. Met onze Whatsapp Widget geef je je klanten de mogelijkheid om via WhatsApp contact met je op te nemen. Handig voor jou, want het gesprek blijft staan waardoor je ook later kunt reageren. Zelfs zijn er regels en automatisering in te stellen. Kijk maar eens rechts onderin.

Meer kleur geven?

Heb je jouw lievelingskleur nog niet gevonden? Vind je de inhoud van dit pakket al heel veelbelovend maar wil je toch nog een stapje verder gaan? Dat kan!

WordPress website laten maken

Snel en betaalbaar een WordPress website laten maken? Wij creëren snel en betaalbaar websites voor kleine en grotere ondernemingen, maar ook voor de eenmanszaak, ZZP’er en hobbyist. We verzorgen de huisstijl netjes en indien nodig kunnen we deze ook helemaal voor je ontwerpen inclusief je logo. Laat je verrassen.

+316 30 80 05 15

info@mouwwebdesign.nl

Wordpress website laten maken